Gebruikte cookies Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord

Persoonlijk interieuradvies

Advies aan huis

Interieuradvies:
meubeladvies en kleuradvies voor thuis

Met jouw interieur kun je alle kanten op. Wordt het een stoere, moderne, landelijke of klassieke stijl of combineer je elementen van diverse stijlen? Voor interieuradvies op maat zit jij goed bij Van Welie Wonen. Misschien weet jij al deels wat je wilt, maar heb je nog net een beetje hulp nodig. Dan helpen wij graag om het helemaal af te maken. Ons interieuradvies, inclusief kleuradvies en meubeladvies, zorgt ervoor dat jij precies weet hoe jij jouw woning gaat inrichten qua meubels, kleuren en accessoires. Van de vloer tot het plafond, we denken aan alles. Samen met jou maken we jouw huis een feest om in te wonen!

Plan nu een afspraak

Kies het pakket dat het beste bij jou past!

Een nieuwe woning? Jouw huidige woning verbouwen? Een complete metamorfose voor jouw woonkamer? Waar moet je beginnen: vloeren, muren, raambekleding, meubels? Wat vaststaat is dit: jouw woning is jouw thuis. Ons advies in kleur- en stijlkeuzes is vanzelfsprekend op dat thuisgevoel gericht. 

Mathilde neemt je graag aan de hand in de wereld van eindeloze interieurmogelijkheden en kleuren. “In onze showroom of bij jouw thuis, jij mag het zeggen. Jouw woonwensen vormen de leidraad voor ons advies. Onze stelregel is: niet standaard, wel speciaal!” Je kunt kiezen uit verschillende pakketten, kies het pakket dat het beste bij jou past!

Interieurontwerp voor jouw bedrijf nodig?

Ook als het gaat om zakelijke interieurs kunnen wij een compleet ontwerp leveren. Daarbij nemen we jouw gehele interieur onder de loep; van de receptie tot en met de kantoormeubelen en van de pantry tot en met de raamdecoratie. Ons interieurontwerp gaat door tot in de kleinste details, van een vloerplan tot een lichtplan. Wil jij vervolgens de uitvoering van het ontwerp uitbesteden? Dan kunnen wij dat allemaal voor jouw regelen. De zakelijke markt is voor ons als interieurontwerpers en -inrichters gesneden koek. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen!