Gebruikte cookies Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord

Persoonlijk interieuradvies

Advies aan huis

Interieuradvies:
meubeladvies en kleuradvies voor thuis

Met uw interieur kunt u alle kanten op. Wordt het een stoere, moderne, landelijke of klassieke stijl of combineert u elementen van diverse stijlen? Voor interieuradvies op maat zit u goed bij Van Welie. Misschien weet u al deels wat u wilt, maar heeft u nog net een beetje hulp nodig. Dan helpen wij graag om het helemaal af te maken. Ons interieuradvies, inclusief kleuradvies en meubeladvies, zorgt ervoor dat u precies weet hoe u uw woning gaat inrichten qua meubels, kleuren en accessoires. Van de vloer tot het plafond, we denken aan alles. Samen met u maken we uw huis een feest om in te wonen!

Plan nu een afspraak

Kies het pakket dat het beste bij u past!

Een nieuwe woning? Uw huidige woning verbouwen? Een complete metamorfose voor uw woonkamer? Waar moet u beginnen: vloeren, muren, raambekleding, meubels? Wat vaststaat is dit: uw woning is uw thuis. Ons advies in kleur- en stijlkeuzes is vanzelfsprekend op dat thuisgevoel gericht. 

Mathilde neemt u graag aan de hand in de wereld van eindeloze interieurmogelijkheden en kleuren. “In onze showroom of bij u thuis, u mag het zeggen. Uw woonwensen vormen de leidraad voor ons advies. Onze stelregel is: niet standaard, wel speciaal!” U kunt kiezen uit verschillende pakketten, kies het pakket dat het beste bij u past!

Interieurontwerp voor uw bedrijf nodig?

Ook als het gaat om zakelijke interieurs kunnen wij een compleet ontwerp leveren. Daarbij nemen we uw gehele interieur onder de loep; van de receptie tot en met de kantoormeubelen en van de pantry tot en met de raamdecoratie. Ons interieurontwerp gaat door tot in de kleinste details, van een vloerplan tot een lichtplan. Wilt u vervolgens de uitvoering van het ontwerp uitbesteden? Dan kunnen wij dat allemaal voor u regelen. De zakelijke markt is voor ons als interieurontwerpers en -inrichters gesneden koek. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen!