Help, ik heb een nieuwe woning!

Geschreven door Erwin van Welie op met de tags , , , , , , ,

Ooit verhuisd naar een nieuwbouwwoning? Of je inrichting helemaal opnieuw aangepakt? Dan weet je dat het een uitdagende klus is om meubels, vloer, keuken, gordijnen en muurverf op elkaar af te stemmen. Kies eerst de vloer, tipt Erwin van Welie van Van Welie Wonen.

Veel mensen kiezen eerst een kleur muurverf uit, weet hij uit ervaring. Maar als je bedenkt dat er pakweg 10.000 kleuren verf zijn waaruit je kunt kiezen, dan kun je beter bij de vloer beginnen. Want daarin heb je minder keuzevrijheid. En dat is het leuke van zijn vak, vindt hij. Klanten adviseren en ze helpen harmonie te creëren in hun interieur. Want zeg nou zelf, hoe zorg je
bijvoorbeeld dat de bank past bij de gordijnen? Dat kan best lastig zijn. Juist daarom is het belangrijk om iemand mee te laten kijken die daar jarenlange ervaring mee heeft. En die weet wat er allemaal mogelijk is.

Op locatie advies geven is de beste manier om tot goede keuzes te komen. Daarom maakt Erwin het liefst een afspraak thuis bij de klanten die zijn hulp inroepen. Zeker met raamdecoratie is het van groot belang om met eigen ogen de situatie te bekijken. Passen er wel of geen rolgordijnen in het kiepraam. En leent een raampartij zich wel of niet voor vouwgordijnen. Zijn er wellicht betere alternatieven? En als een klant zijn smaak ‘landelijk’ noemt, wat bedoelt hij of zij daar dan mee? Kortom, je verdiepen in de klant is de enige manier om tot een optimaal resultaat te komen.

Kies eerst de vloer

Ontwerp

Wil je een interieur in een stoere, moderne, landelijke stijl of een interieur in je eigen unieke stijl? Van Welie Wonen kan een compleet ontwerp leveren voor het gehele interieur; van de keuken tot en met de meubelen, en van de badkamer tot en met de raamdecoratie. Tot in de kleinste details wordt alles bedacht. Ook de uitvoering van het ontwerp kan je door ons laten regelen. Weet je wat je wilt, maar heb je alleen een paar onduidelijkheden? Ook dan staan we voor je klaar. Klik hier voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Ontwerp inrichting

Neem contact op met Van Welie Wonen