Gebruikte cookies Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord

Reviews

Van Welie Wonen scoort na 11 beoordelingen een 9.6 van 10!

  • 10
    Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
    Heel fijn geholpen in de winkel, ze denken goed mee en luisteren goed naar je wensen. Van de week is onze nieuwe visgraat PVC vloer gelegd. We zijn super blij met het eindresultaat en bevelen Van Welie van harte aan!
    Kool - vrijdag 28 augustus 2020
  • 9
    Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
    Vloer, raambekleding en trapleuning bij van Welie gekocht.
    Marian Middelkoop - maandag 10 augustus 2020
  • 10
    Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
    Zeer tevreden over Welie interieur,zo blij,met een mooi eind resultaat.Krijgen veel complimenten. Zeker een aanrader!
    Albert&Femmie - woensdag 9 oktober 2019
  • 9
    Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
    Erg blij met het goede advies en de mooie vloer en trap (die zeer snel geplaatst zijn!!). Zeer tevreden over het resultaat!
    Loes - zaterdag 20 juli 2019
  • 10
    Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
    Net als de PVC vloer beneden (visgraat) ligt er nu een mooie strakke PVC vloer op de gehele bovenverdieping. Vlug en vakkundig gelegd.
    Cor van Rijn - dinsdag 16 juli 2019
  • 9
    Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
    Van Welie interieurs heeft ons eerlijk advies gegeven betreft de trapbekleding. We genieten nu elke dag van onze mooie trap!
    Nadeche Thien - zondag 5 mei 2019
  • 10
    Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
    Perfect! Ik kan hem iedereen aanbevelen.
    Jeannette van 't Oor-van den Hoek - zondag 28 april 2019
  • 10
    Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
    Heel prettig interieuradvies gekregen, verder ook goed en prettig geholpen met aanschaf van een vloerkleed. Past perfect in ons interieur!!!
    Thera van Hoef - dinsdag 4 december 2018
  • 10
    Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
    Een half jaar geleden kochten we hier onze nieuwe pvc vloer, gordijnen en vloerbedekking. Met alles zijn we super blij. We hebben al zovaak complimenten over onze heerlijk zachte vloerbedekking gehad!
    Alissa Hazeleger - vrijdag 30 november 2018
  • 9
    Beschrijf hier uw ervaring met dit bedrijf
    Wij zijn zeer tevreden over de fijne samenwerking en zijn erg blij met het eindresultaat!
    Anne-Marthe van Ee - woensdag 24 oktober 2018
Bekijk alle beoordelingen