Gebruikte cookies Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord

Voor de muur

Verf

Verf van een goede kwaliteit is belangrijk in jouw interieur. Van Welie Wonen bied jou daarom Paint & Paper Library aan. Paint & Paper Library is uniek in zijn kleuren, ontwikkeld de verf in hun eigen fabriek en hebben verschillende kwaliteiten verf voor muren en houtwerk. 

Bij ons kun je grote kleurstalen krijgen voor een beter beeld van de kleur. Er zijn ook sample potten te bestellen, zodat je de kleur op een groter oppervlakte kunt testen.

Behang

Bij Van Welie Wonen bieden wij u een ruime collectie behang aan van Eijffinger. Het behang van Eijffinger is van hoge kwaliteit, waardoor het lang mee gaat. Met dit behang kunt u alle kanten op. Zo kunt u kiezen voor vrolijke patronen met bloemen en dieren of juist een rustige structuur. Doordat wij ons blijven focussen op de laatste trends, zal er altijd een behang tussen zitten die aansluit op uw wensen en interieur.

 

Akoestiek panelen

Een mooie ruimte creëren en tegelijkertijd de akoestiek verbeteren in de kamer. Akupanelen zijn hier de ideale oplossing voor. Door de keuze uit de verschillende houtsoorten, krijg je de kans om je eigen persoonlijke draai te geven aan de akoestieke houten panelen. Afhankelijk van je eigen voorkeuren en wensen is het mogelijk om de perfecte uitstraling in je huis of bedrijf te creëren.

 

Wil jij meer weten? Neem dan contact met ons op!