Tapijt met SDN garen in de hoofdrol

Geschreven door Erwin van Welie op

Nieuw in onze collectie: mooi tapijt gemaakt met SDN garen. Wat is dat nu weer, SDN ?! De officiële betekenis is: Solution Dyed Nylon. Simpel gezegd houdt het in dat de garen door en door geverfd én chloorbestendig zijn. Daardoor zijn ze 3x beter te reinigen dan de meeste andere tapijten. Een praktische keuze dus!

Net als iedere andere vloer heeft ook tapijt onderhoud nodig, maar in ruil daarvoor krijg je een comfortabel en luxueus gevoel dat geen enkele ander vloer kan evenaren. “Speciale, gemakkelijk reinigbare garens, zorgen voor een jarenlange mooie look van je tapijt. Maar er zijn nog meer voordelen. Want ook huisstof blijkt tapijt beter uit de lucht te filteren dan een gladde vloer (als laminaat). Dit in tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd. De structuur van het tapijt zorgt er voor dat de stofdeeltjes uit de lucht worden gefilterd en in het tapijt blijven steken. Met goed en tijdig stofzuigen ontstaat er juist een gezonder binnenklimaat.”

De collectie bij Van Welie Interieurinrichters bestaat uit een zeer gevarieerd aanbod: van tapijt van 100% wol voor een natuurlijke sfeer tot een tapijt met een vintage uitstraling. Verkrijgbaar als kamerbreed tapijt of vloerkleed. Ook zijn er veel tapijten trapgeschikt en toepasbaar bij vloerverwarming. Zo hebben we voor iedere situatie een passende oplossing!

Neem contact op met Van Welie Wonen