Gebruikte cookies Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord

Ontwerp en realisatie thuiskantoor

Geschreven door Erwin van Welie op met de tags , , , , , ,

Ontwerp

Voor het ontwerp waren wij vrij in de keuzes. Dat is een ideale situatie om mee te beginnen. Zo hebben wij een bijzonder meubel kunnen ontwerpen en ook mooie kleuren kunnen gebruiken. Met het ontwerpen hebben wij rekening gehouden met de begrippen; multifunctioneel, puur en eenheid. Ook met het raam is rekening gehouden.

De basis is een meubel geworden welke een bureau en kast in één is.

Realisatie

Het ontwerp is in uitvoering gebracht. De vloer, behang, schilderwerk, meubel, woonaccessoires en de raamdecoratie zijn allemaal door ons gerealiseerd.

Het kantoor is gerealiseerd met het bureau voor het raam. Zo is er voldoende zonlicht op de werkplek aanwezig. Ook kijk je niet tegen een blinde muur aan tijdens het werken. Het bureau beslaat de volledige breedte van de kamer. Het bureau loopt vervolgens door in de kast. De kast is tot aan het plafond gemaakt. Dit zorgt voor een luxe en strakke uitstraling. Het bureau en de kast zijn op maat gemaakt van multiplex. Dit is een mooi soort hout met een uitgesproken structuur. Zo Heeft het een uitstraling die robuust is en leeft. Om de ruimt nog meer één geheel te laten worden, is de muur naast de kast ook voorzien van hetzelfde hout.

Het kantoor is gerealiseerd met het bureau voor het raam.

Materialen 

De stoelen zijn hippe stoelen geworden met houten poten en een witte zitting.

Ook aan een stijlvolle aankleding van het bureau is gedacht.

Neem contact op met Van Welie Wonen