Gebruikte cookies Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord
De service met inmeten en ophangen maakte de aankoop compleet. Een origineel vloerkleed, met verschillende kleuren door elkaar geweven.
Rudi en Hanneke van Dijk

Kleurrijke make-over in Lunteren

Het was tijd voor een make-over van ons interieur. Tijd om veilige basistinten te verruilen voor meer kleur.

Op dat moment waren twee dingen belangrijk voor ons. Een winkel met een stijlvolle collectie én met persoonlijk advies. Die twee dingen kwamen samen bij Van Welie Wonen. We vonden hier de gordijnstof die we voor ogen hadden; met een mooie structuur en een kleur die prachtig overloopt in de kleur op de muren: Steel, van Painting The Past.

De service met inmeten en ophangen maakte de aankoop compleet. Een origineel vloerkleed, met verschillende kleuren door elkaar geweven, vonden we ook bij Van Welie Wonen. Kijk, voor dát soort vondsten komen we graag nog eens terug.”

Rudi en Hanneke van Dijk

Kleurrijke make-over in Lunteren Kleurrijke make-over in Lunteren Kleurrijke make-over in Lunteren Kleurrijke make-over in Lunteren Kleurrijke make-over in Lunteren Kleurrijke make-over in Lunteren Kleurrijke make-over in Lunteren Kleurrijke make-over in Lunteren Kleurrijke make-over in Lunteren

Neem contact op met Van Welie Wonen