Gebruikte cookies Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord

Van Welie Wonen ziet ze binnen liever niet vliegen…

Geschreven door Erwin van Welie op

Van plan een hor aan te schaffen voor een raam of deur? Doe het dan meteen goed en ga in zee met een klinkende naam als Unilux, adviseert Erwin van Welie van Van Welie Wonen.

 

Unilux maakt échte Nederlandse kwaliteitsprodcuten, waaaronder dus een mooie collectie horren. Dit oer-Hollandse merk behoort tot de beste in zijn soort. Hoe je dat merkt? Ze doen waarvoor ze gemaakt zijn, zijn handig en gemakkelijk in gebruik en hebben een lange levensduur.

Van Welie werkt graag met horren van Unilux. “Dit merk is bijzonder populair door de scherpe prijs-kwaliteitsverhouding en de mooie afwerking. Unilux heeft een groot aanbod in horren voor ieder raam. Bijvoorbeeld een draaikiep-raam, dakraam, schuifraam of draairaam. Ze zijn bijna onzichtbaar en zeer effectief om insecten buiten te houden.” Welk type hor voor een raam (of deur) je ook kiest, alle horren worden door Van Welie Wonen compleet geleverd. De showroom van Van Welie Wonen aan de Spil 31b toont naast zonwering een veelzijdige en eigentijdse collectie vloeren, tapijten, vloerkleden, raamdecoratie en gordijnen.

Unilux Hor

 

Neem contact op met Van Welie Wonen